Ditt bidrag gör skillnad

1. Stötta ett lag

Sollentuna FK är en av Sveriges största fotbollsklubbar med många lag. Vi värdesätter rättvisa och tycker att det är en självklarhet att få välja det lag som ska få just ditt bidrag. Vi vet att det finns familjer som inte har ekonomiska förutsättningarna för att låta sitt/ sina barn följa med på fotbollscuper eller träningsläger. Tänk på att ditt bidrag som antingen privatperson eller företag kan vara skillnaden för om alla i ett lag kan följa med eller inte.

2. Stötta Sollentuna Kvinnojour

Sollentuna Kvinnojour är en ideell förening som verkar för ett samhälle fritt från våld. Ditt bidrag skapar goda förutsättningar för att ge barn och förälder möjlighet att åka på utflykter, göra aktiviteter tillsammans och ekonomisk hjälp till att kunna möblera några lägenheter.

Läs mer om Sollentuna Kvinnojour
 

3. Som tack för ditt bidrag ger vi dig ett medlemskap i Sollentuna FK under säsongen 2018

Medlemskapet ger dig fri entré till A-lagets (herrar/damer) samtliga hemmamatcher under 2018, värde 900 kr. För att kunna ta del av förmånen behöver du "Skapa Konto/ Logga In" på www.sollentunafk.se (pil-ikonen högst upp i högra hörnet) och uppdatera med dina uppgifter, så får du tillgång till "digitala medlemskortet" du visar upp på i entrén till matcherna och framtida medlemserbjudanden.