Tidigare projekt

Vårt insamlingsprojekt till Sollentuna Kvinnojour var vårt första projekt inom #viärsollentuna. Projektet gick ut på att samla in pengar till Kvinnojouren för att möjliggöra för utsatta kvinnor att tillsammans med sina barn göra en sommarutflykt med övernattning.

Vår insamlingsmål var 100 000 kr och de nådde vi nästan, över 80 000 kr samlade vi till slut in vilket gav Kvinnojouren möjlighet att åka på en riktigt bra sommarutflykt.

Kampanjen pågick i april och maj och alla lag fick i uppgift att värva stödmedlemmar där en viss summa per medlem gick till laget och Kvinnojouren. Insamlingskampanjen kulminerade med två matcher på Sollentunavallen den 10:e juni där både herr- och damlag spelade efter varandra. Istället för inträde uppmanade vi alla besökare att stötta Kvinnojouren. Under matchdagen uppmärksammade vi tillsammans det fantastiska arbete som Sollentuna Kvinnojour gör.

Vi tackar alla som hjälpte till med detta projekt, ett extra tack till Indra tjejjour för ert engagemang. Tack även till alla företag som stöttade kampanjen!

Press Sollentuna Direkt - länk

Press Mitt i Sollentuna - länk

Sociala medier Sollentuna Kvinnojour - länk